Advertisement

Manavgatta Yangın - Manavgat'ta çöplük alanda yangın - Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Manavgatta Yangın - Manavgat'ta çöplük alanda yangın - Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama.

Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ...
Manavgat yangını kontrol altında, Akseki'de yangın devam ... from www.konyapostasi.com.tr
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.

Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Manavgat'ta korkutan yangın! - 3.SAYFA Haberleri
Manavgat'ta korkutan yangın! - 3.SAYFA Haberleri from i12.haber7.net
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve.

Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Manavgat'ta çıkan yangın şehir merkezine ulaştı ...
Manavgat'ta çıkan yangın şehir merkezine ulaştı ... from www.haberport.com
Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

Posting Komentar

0 Komentar